WONING RENOVEREN OF VERBOUWEN
Het verbouwen van een huis, appartement, verdieping of ruimte is een grote onderneming. Hoogst waarschijnlijk zult u dit slechts een aantal keer in uw leven meemaken. Hierdoor is het ontzettend lastig om alles goed te coördineren, plannen en de kosten in kaart te brengen. Juist daar ligt

de kracht van Nanterre. Wij brengen de beste mensen bij elkaar en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en binnen budget blijft.


Bij DIBO-BOUW, zorgeloos verbouwen en renoveren

Een zorgeloze verbouwing creëer je niet zomaar. Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren. Gedurende de gehele verbouwing heeft u één contactpersoon vanuit DIBO-BOUW. Hij zal vanaf het begin tot het eind van de verbouwing alles met u afstemmen.

Gedurende de verbouwing staat hij paraat om al uw vragen te beantwoorden.

  • Afstemming
  • Regelmatig contact
  • De planning van de verbouwing
  • Coordinatie van het gehele proces
  • In de gaten houden van het budget


Met DIBO-BOUW wordt uw huis verbouwd door de beste specialisten in hun vakgebied!

Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de verbouwingen die wij hebben uitgevoerd.

Planning en realisatie

Wij werken graag met een transparante en strakke planning. Zo weet jij als klant precies waar je aantoe bent en verloopt de klus voorspoedig. Niemand komt voor verassingen te staan en na realisatie kan er teruggekeken worden op een succesvolle verbouwing en een prachtig eindresultaat.