ALLES OVER DIBO-BOUW

Wie zijn wij? Wat kunnen we voor u betekenen?


DIBO-BOUW brengt jouw dromen tot leven. Geen verbouwing of nieuwbouwproject gaat te ver. Of het nu gaat om de renovatie van een huis, het verbouwen van een winkel of nieuwbouwontwikkeling: DIBO-BOUW staat voor je klaar!


Dankzij jaren ervaring en diverse projecten weten wij dat geen project te ingewikkeld is. Het liefst begeleiden wij het uw bouwproject van het begin tot het einde. Zo hebben wij het volledige overzicht en is het mogelijk om onze hoge kwaliteitsstandaard te garanderen.

Transparantie, planning en duidelijke communicatie is waar wij voor staan!

ONZE KERNWAARDEN


Je werkt samen met mensen die heel goed begrijpen hoe belangrijk je nieuwe woning voor je is en die er bekwaam en enthousiast aan willen meebouwen.


Bouwen is iets heel persoonlijks en dus worden wij dat ook: we luisteren goed naar wat je wil, beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je een thuis krijgt die echt bij jou past.

We houden ervan om uitgedaagd te worden, ingewikkelde projecten op te pakken en samen met onze of externe architecten de meest mooie en functionele ruimtes te creëren.


MISSIE


  • Communicatie

  • Verantwoording

  • Professionaliteit

  • Teamleiding

VISIE


  • Veiligheid

  • Integriteit

  • Kwaliteit en vakmanschap

  • Nazorg

GEGARANDEERD VOLDOENDE KOSTENBESPARING EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

We bouwen VOOR mensen!

Voor mensen in al hun verscheidenheid en diversiteit. Mensen die op zoek zijn naar een plek om thuis te komen. In een buurt en omgeving waar het goed is om te wonen, te werken en samen te leven. We stellen ons open voor de behoeften van deze mensen en hun omgeving en blijven ons bewust van onze impact nu en op de volgende generaties.


ONS TEAM STAAT KLAAR OM U TE HELPEN UW DROMEN TE VERWEZENLIJKEN

We bouwen jouw droom!

‘Bouwen begint bij mensen’ is de belofte die we bij DIBO-BOUW elke dag opnieuw willen waarmaken. Deze mensen zijn: onze klanten, onze leveranciers en natuurlijk ook onze medewerkers. Daarnaast is ons lokaal engagement ook zeer belangrijk.
DIBO-BOUW engageert zich ertoe om met haar activiteiten een zo groot mogelijke positieve impact te hebben op lokaal niveau.