WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN

Het verbouwen van een huis, appartement, verdieping of ruimte is een grote onderneming. Hoogst waarschijnlijk zult u dit slechts een aantal keer in uw leven meemaken. Hierdoor is het ontzettend lastig om alles goed te coördineren, plannen en de kosten in kaart te brengen.


Juist daar ligt de kracht van DIBO-BOUW. Wij brengen de beste mensen bij elkaar en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en binnen budget blijft.


IN 5 STAPPEN NAAR UW DROOM !

STAP 1

Breng ons op de hoogte van jouw plannen

STAP 2

Wij maken een berekening op maat

STAP 3

Wij maken een planning en bespreken de begin datum


STAP 4

Na akkoord gaan wij aan het werk

STAP 5

Oplevering en nazorg
WAAROM DIBO-BOUW KIEZEN?

  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Planmatig
  • Zorgeloos
  • Kwaliteit      Info@dibobouw.be

ZORGELOOS VERBOUWEN


Een zorgeloze verbouwing creëer je niet zomaar. Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren.


Gedurende de gehele verbouwing heeft u één contactpersoon vanuit DIBO-BOUW. Hij zal vanaf het begin tot het eind van de verbouwing alles met u afstemmen. Gedurende de verbouwing staat hij paraat om al uw vragen te beantwoorden.


  • Afstemming
  • Regelmatig contact
  • De planning van de verbouwing
  • Coordinatie van het gehele proces
  • In de gaten houden van het budget


Met DIBO-BOUW wordt uw huis verbouwd door de beste specialisten in hun vakgebied! Vraag nu meer informatie aan of bekijk hieronder een selectie van de verbouwingen die wij hebben uitgevoerd.

PLANNING EN REALISATIE


Wij werken graag met een transparante en strakke planning. Zo weet jij als klant precies waar je aantoe bent en verloopt de klus voorspoedig. Niemand komt voor verassingen te staan en na realisatie kan er teruggekeken worden op een succesvolle verbouwing en een prachtig eindresultaat.

DIBO-BOUW neemt u mee door alle bouwfases van uw droomhuis, want hoe ziet het bouwproces er eigenlijk uit? Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent. Daarom lichten we de verschillende bouwfases voor u toe; van bodem tot het dak en van de bouwput tot de sleuteloverdracht.

De bouw van uw nieuwbouwwoning delen we op in verschillende fases. We nemen deze bouwfases één voor één met u door, vertellen wat u te wachten staat en welke werkzaamheden wij uitvoeren.


ONS PROCES

01.


De ontwerpfase


Op basis van een ontwerpfase krijgen we inzicht in de benodigde materialen, voorbereidingen en kunnen we de vergunning aanvragen en ons klaarmaken.


02.


Start van de bouw


Zijn de vergunningen aangevraagd? Dan starten we meteen aan uw project en beginnen we te renoveren of te bouwen. 


03.


De puntjes op de 'i'


Tijdens laatste werken neemt u samen de woning nog eens door met onze team, zetten de laatste puntjes op de 'i' en maken de woning klaar.


04.


Nazorg


Na de werken neemt onze projectleider contact op met u of u helemaal overtuigd bent met onze diensten. 


NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT